Onze charcuterie en kazen zijn pure duurzame 'terroir' producten, waar ambacht nog centraal staat!

Alles wordt in onze keuken bereid. 

Ons assortiment is seizoensgebonden en verandert continu.

Charcuterie boomstronk ‘Madam Terroir ‘ (inclusief focaccia en grissini)
26€ p.p als gerecht
of 13,50€ p.p als aperitief 

  • Salami Felino igp 

  • Coppa Stagionata

  • Guanciale Gianferrari

  • Brisaola di Madesimo

  • Gedroogde entrecôte

  • Prosciutto di Parma 

  • Chorizo 100% Iberico Bellota

  • Salchichon 100% Iberico Bellota

  • Cecina de Buey ‘Rubia Gallega’

  • Lomo Doblato 100% Iberico Bellota 

  • Hoofdvlees ‘Terroir’ ( bereiding met gebrand hooi)

  • Met dennenappel gerookte eendenborst 

  • Gepickelde groenten 'Terroir'

  • Brasvar

 

Charcuterie/ kaas boomstronk ‘Madam Terroir’ (inclusief focaccia/ grissini/ Grieks brood,chutney, druiven en noten 
26€ p.p als gerecht
of 13,50€ p.p als aperitief 

5 soorten kazen van het seizoen, aangevuld met onze charcuterie 

 

  • Witschimmel/ roodflorakaas

  • Blauwschimmelkaas

  • Harde kaas

  • Halfharde kaas

  • Geiten- / schapenkaas

 

 

Kaas boomstronk ‘Madam Terroir’ ( inclusief broodsoorten, huisgemaakte chutney, druiven en noten
23€ p.p als gerecht 
of 13,50€ p.p. als aperitief

 

5 soorten kazen van het seizoen 

 

  • Witschimmel/ roodflorakaas

  • Blauwschimmelkaas

  • Harde kaas

  • Halfharde kaas

  • Geiten- / schapenkaas
     

Aperitief boomstronk ‘Madam Terroir’
26€ p.p. als maaltijd 
of 13,50€ p.p als aperitief

Wij maken een keuze uit tal van aperitiefhapjes:

 

Voorbeeld:

 

Verschillende soorten ambachtelijke charcuterie, artisanale kaas, rilette van gerookte makreel, focaccia chorizo en venkel,grissini, gegrilde courgette met munt, gemarineerde paddenstoelen, onze seizoens dolmades, baba ganouche, springrol, arbequines olijven, warme olijven al Ascolana, geitenkaas Klavertoef, onze gevulde pepers,...

© 2023 by GOOD TO EAT. Proudly created with Wix.com